در ادامه فصل اول

تلاش برای نمایش درگیری ها و رخ دادهای پیش آمده در شبکه یو بی ای تا آنجا پیش می رود، که دوستان تبدیل به دشمنان و دشمنان تبدیل به دوستان می شوند؛ اتفاقی که تنها به واسطه ی منافع فردی و سازمانی میسر می گردد. درگیری فراوان و مشغله کاری، افراد عدالتخواه، کنجکاو و در جستجوی حقیقت را به افرادی منفعت طلب و در جستجوی نمایشی بیشتر از خود مبدل می کند.

تغییر

اتفاقی که در فصل دوم سریال مورنینگ شو شاهد آن هستیم با تغییر جایگاه حرفه ای و اخلاقی در بین مجریان زن ایجاد می شود. الکس لیوی با نگاهی ساده و برای بار دیگر پا به عرصه مجری گریی می گذارد؛ که بردلی جکسون در حال تلاش برای قدم نهادن بر پله ترقی دیگری است؛ تلاشی که باعث شده تا او نه تنها بعنوان یک مجری، منافع فردی را به منافع جمعی ترجیح دهد و همواره در حال داد و ستد و مذاکره با مدیران خود است؛ بلکه بعنوان یک روزنامه نگار نیز دیگر تمایلی برای جستجو و نمایش حقیقت با هدف رفع و بهبود آن، از او دیده نمی شود. بروز خصومت ها و نمایش مشکلات زنان در جامعه آمریکایی به جهت معرفی و بیان تمایلات جنسی و رفتار جنسی آنان از موضوعاتی مهمی است که در این فصل در کنار تمامی اتفاقات و ماجراهای در حال رخ داد است. بطور کلی تلاش برای نمایش مشکلات و نیازهای زنان در جامعه در قالب این گروه خبرنگار و روزنامه نگار با نیم نگاهی همیشگی و کلیشه ای به موضوع نژادی در ارائه جایگاه و مقام و در مواردی برخوردهای نژادی در جامعه آمریکایی از دیگر موضوعاتی است که بی واسطه به نمایش در می آید.

همچنین نمایش جامعه ای واقعی که توسط روزنامه نگار زن یعنی بردلی جکسون رو به فراموشی رفته در حالی که او خود همچنان درگیر مشکلات خانوادگی است که، کلیات مهمی چون اعتیاد و اختلاف و فاصله خانوادگی به واسطه بد رفتاری والدین همواره در حال دنبال نمودن او بعنوان زنی فراری از آنان است؛ در حالی که در مدتی مشخص و معین این مشکلات به سراغ او باز می گردند. آغاز درگیری های عاطفی بین پرسنل زن و مرد شبکه و انتخاب برای کسب علاقه و عشق خود در مقابل جایگاه و منافع فردی و سازمانی آغازی است در نمایش ارتباطات در مجموعه ای که می تواند نکته ای از دلایل سو استفاده و تجاوز به زنان در این محیط نه چندان کوچک باشد. روند فصل دوم نقطه عطفی در روابط و عواطف حاصل شده در بین پرسنل یو بی ای خواهد بود برای انفجاری که احتمالا در فصل سوم رخ خواهد داد تا علاوه بر ایجاد هیجان برای بیننده های خود نوعی سنت شکنی در روایت ماجرایی از پشت دوربین ها باشد.

کرونا

همچنین انتشار ویروس کووید 19 که باعث تغییر وضعیتی شگفت در روابط اجتماعی و شرایط کاری در تمام جهان گردید و این اتفاق در پایان فصل دوم شوکی عمیق و تاثیرگذار بر بیننده خواهد گذاشت به نحوی که مخاطرات و رخدادهای آن دوران به زیبایی به تصویر کشیده شده است و یادآور لحظاتی تلخ و دلهره آور برای بیننده می باشد لحظاتی که هرگز  از حافظه مردم جهان پاک نخواهد شد.
پایانی زیبا و قابل تحسین در سه قسمت پایانی فصل دوم و ارتباط آن با پیروزی بایدن در انتخابات آمریکا و همه گیری کرونا لحظات تلخ و شیرین از حقیقتی انکار ناپذیر را برای بیننده رقم می زد؛ و البته تصمیمات سخت توسط بازیگرانی که در قسمت های نخست به افرادی خودپسند و جاه طلب تبدیل شده بودند؛ باعث بازگشت امید و اعتماد از سوی بیننده به خود خواهند شد.

دیدن این فیلم برای لمس و درک ماجراهای پشت پرده یک شبکه تلویزیونی و اتمسفر حاکم بر جامعه می تواند نگاه و نگرشی تازه در بیننده پدید آورد.

دسته بندی شده در: