تحلیلی کوتاه از آینده انتخاباتی دوره چهاردهم جمهوری اسلامی ایران

با گذر از حادثه سقوط بالگرد رئیس جمهور که منجر به انتخابات زودهنگام گردید.
آنچه که در روزهای جاری می توان به آن توجه کرد، بیان وعده های مختلف اقتصادی، سیاسی و اجتماعی به واسطه نامزدهای انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری می باشد.

آمار

اتفاقی که میزان پیشرفت و توسعه طبق برنامه های تنظیم شده را به خوبی بازگو خواهد کرد.
هرچند این آمار و ارقام چندان امید بخش نیست اما همچنان مخاطبان و به عبارتی جامعه در کور سوی امیدی ناچیز به دنبال بروز تغییر و ایجاد گشایش در گره های مختلف خود هستند.

تحریم

با وجود آنکه تحریم ها را نمی توان نادیده گرفت اما توانمندی و قدرت اقتصادی کشور ایران تا حدی است؛ که امکان کنترل فشار به واسطه تحریم، امری میسر خواهد بود.
اتفاقی که در صورت کوتاه شدن دست دلالان و کاسبان تحریم توان رشد و امکان سازی تغییر ذائقه جامعه با ارائه مدل های متنوع در موضوعی مشخص، شناسایی صادرکنندگان و تولیدکنندگان جهانی را فراهم خواهد نمود؛ به عبارتی دیگر انتخاب چندین شرکت در یک زمینه مشخص نه تنها امکان رقابت با ارائه کیفیت و قیمت مناسب را برای جامعه فراهم خواهد نمود بلکه توان ایجاد زیرساخت و بومی سازی را نیز گسترش خواهد داد.
اتفاقی که این روزها با قدرت نمایی شرکت های بزرگ داخلی برای اصرار به حفظ بازار، منجر به تفاوتی فاحش در قیمت و کیفیت پیرامون محصولات ارائه شده به جامعه را حاصل گردیده است.

تحلیل

اما آنچه که تا این لحظه به مطالعه آن پرداخته شد موضوعی مشخص برای تمامی اقشار جامعه به عنوان مصرف کنندگان کالاهای مختلف می باشد.
موضوع اساسی و مهمی که در روزهای آتی به جهت انتخاب و موضع گیری جامعه در معرفی و اعلان نامزد منتخب به جامعه جهانی نماینده ای خواهد بود که در دو موضوع طی سالهای آینده درگیر و مشغله خواهد یافت

احسان شفیعی

در ادامه آنچه که مطالعه می فرمایید تحلیلی از موقعیت آینده رئیس جمهور منتخب و تهدیدات و فرصت های آتی می باشد.

یک

برای جامعه کنونی چه تمایلی برای تصمیمات و ارتباطات با دنیای بین الملل وجود داشته باشد چه عدم آن را شامل شود در بخش کلان و عالی حکومت تصمیماتی گسترده و استراتژیک بر اساس معیارها و چارچوب های اساسی در اداره کشور منجر به ایجاد ارتباط یا افزایش انسجام آن خواهد گردید.

لذا آنچه که حاصل خواهد شد تغییر یک شعار و معیار اساسی در ارتباطات بین الملل و دکترین سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران می باشد در عبارتی کامل تغییر یا نقض جمله نه شرقی و نه غربی و معنای حاصل از آن خواهد بود اتفاقی که به واسطه احتمال بروز جنگ و به تعبیری دیگر تغییر خصومت به موضع جنگ و درگیری نظامی نمود خواهد یافت

بنابراین رئیس جمهور دولت چهاردهم نه تنها رئیس جمهور رشد اقتصادی و اجتماعی نخواهد بود بلکه تنها گسترش دهنده ارتباطات سیاسی در جهت حفظ و نگهداری منافع جمهوری اسلامی و متحدان خود در منطقه می باشد اقدامی که شکاف طبقاتی و اجتماعی را در داخل گسترده و وضعیت اقتصادی را به درآمد نفتی بیشتر گره خواهد زد.

این اتفاق هر چند در وهله نخست، باعث نمایشی ظاهری در تغییر سفره و معیشت جامعه خواهد شد اما در ادامه نموداری با شیب تند در سقوطی سریع را از خود نمایش خواهد داد.

دو

بخش دیگری که رئیس جمهور دولت چهاردهم با آن درگیر و مشغول خواهد بود رسیدگی به موضوعات مرتبط با از دست دادن سران و عوامل مهم و تأثیرگذار در هدایت و جهت دهی افکار جمعی و اجتماعی جامعه می باشد. اتفاقی که در صورت عدم مدیریت صحیح و کنترل آن باعث حرکت باد در مجموعه ای از اوراق بدون شیرازه سال ها تاریخ سازی و تجربه جمهوری اسلامی خواهد بود.

نمی توان به سادگی از کنار این دوموضوع عبور نمود اما در صورت مراجعه به قلم فرسایی نویسنده پیرامون شخصیتی از نظام که تنها در یک بخش به آن پرداخته شد و فرصتی برای ادامه آن به جهت حادثه ریاست جمهوری نگردید این تحلیل را در گوشه ای از ذهن نگاه خواهید داشت.
امید است با بروز فرصت، بخش های مرتبط به شخصیت معرفی شده تکمیل شود.

تحلیل ارائه شده تنها به جهت بررسی فردی براساس موضوعات جمعی و منطقه ای می باشد و هیچ هدفی برای تبلیغات انتخاباتی و معرفی نامزد خاص در جریان نخواهد بود.

احسان شفیعی